06-18 470 670 info@pienaprojects.nl

 

 

 

Mijn naam is Edward Piena (1964) en ik ben geboren en opgegroeid in Rotterdam. Sinds 1994 woon ik in Ridderkerk. Mijn arbeidsverleden bestaat uit verschillende (financiële) management functies in branches als kinderopvang, entertainment en openbaar vervoer. Bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan als voorzitter van VVD afdeling Ridderkerk en penningmeester Stichting Sparta Nieuw Terbregge. 

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en heb door de jaren heen vrienden, kennissen en familie met raad en daad bij gestaan. Ik gaf adviezen op financieel, juridisch en arbeidsrechtelijk gebied. Door mijn helikopterview benader ik zaken minder emotioneel. Ik vind het een uitdaging (gecompliceerde) vraagstukken en de belangen die hierbij horen zo goed mogelijk voor de ander te behartigen.

Omdat het adviseren mij zo goed en succesvol af gaat, heb ik in 2007 PienaProjects opgericht om naast bekenden ook particulieren en (beginnende) ondernemers te kunnen adviseren. Naast advisering op juridisch, fiscaal en arbeidsrechtelijk gebied verzorg ik ook belasting aangiftes en boekhoudingen voor particulieren en (beginnende) ondernemers.

Naast mijn werkzaamheden voor PienaProjects ben ik ook werkzaam als raadslid voor de VVD in de gemeente Ridderkerk. Tevens ben ik eigenaar van ZorgPien. Deze organisatie biedt particuliere en geïndiceerde huishoudelijke zorg. Kijk voor meer informatie op www.zorgpien.nl.

In 2017 heb ik mijn bachelor Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. En in 2021 heb ik mijn master Fiscaal Recht met succes afgerond.